Hoonhorst

Dorpsaanhangwagen

Vanaf 1 maart 2013 kunnen inwoners van Hoonhorst gebruik maken van de dorpsaanhanger. Deze prachtige aanhangwagen kan tegen een geringe vergoeding worden gebruikt. 

online reserveren

Via het online reserveringssysteem kunt u direct de aanhanger reserveren.

Bent u een nieuwe gebruiker, maak dan eerst een account aan.

De aanhanger staat gestald bij autobedrijf B. vd Vegt aan de Zwarteweg. Wanneer u de aanhanger heeft gereserveerd kan de sleutel tijdens openingstijden aan de balie worden afgehaald en ingeleverd. 

Vergoeding

Om onderhoud en vervanging op termijn te kunnen bekostigen vragen we een kleine verpoeding voor het gebruik van de dorpsaanhanger.

Dagdeel 4:00 uur  € 7,50 
Dag 9:00 uur   € 12,50
Weekend  za+zo  € 20,00 
Week  5 dagen  € 45,00     

regelement en instructie

De aanhanger is een prachtige voorziening voor het dorp. Daarom moeten we ervoor zorgen dat deze in goede staat blijft. Daar bent u als inwoner zelf voor verantwoordelijk. De aanhangwagen dient schoon te zijn als u hem terugbrengt en heeft u onverhoopt schade veroorzaakt dan dient u dit te melden bij autobedrijf B. vd Vegt.. Alleen zo houden we de aanhanger netjes en kunnen we er allemaal vele jaren plezier van hebben. Lees voor het gebruik het regelement en de instructie van de aanhanger. Hierin wordt ook verteld hoe het disselslot werkt en worden tips gegeven (kabel, neuswiel etc.) om schade te voorkomen.

Belading en rijbewijs

De aanhanger mag maximaal 800 kg aan lading vervoeren. Met het eigengewicht opgeteld betekent dit dat de aanhanger zo'n 1100 kg weegt. Dit betekent dat u met de meeste auto's (formaat Volkswagen Golf, Opel Astra etc.) de aanhanger zonder E-rijbewijs kunt gebruiken. Overbelading is niet alleen een overtreding maar gaat ook ten koste van de levensduur van de aanhanger. Let hier dus op!

Wij hopen dat veel mensen gebruik zullen gaan maken van de dorpsaanhanger en wensen u alvast heel veel plezier.